HMT infant swim

2019 暑期游泳班 何文田區課程 最後召集

何文田游泳池,是學游泳的好地點。何文田最好的游泳班,是哪一家?我們不敢說,家長自己揀。黃埔體育會1對2幼兒游泳班,專為6歲以下幼兒而設,1教練:2學員 超小班師生比例,真係唔係咁多游泳會敢做!教練具多年於何文田游泳池教學經驗,呢樣係唔係咁多游泳會可以俾到你嘅。想小朋友今個暑假學識游水?咁作為家長一定要識得揀。

何文田室內泳池 幼兒游泳班

班別 星期 上課時間 開課日期
HMT-Sa-0900B 09:00-10:30 7月20日/8月3日
HMT-Sa-1030B 10:30-12:00 7月20日/8月3日
HMT-Su-1300B 13:00-14:30 7月21日/8月4日

更多時間詳情:何文田游泳池 暑期游泳班 2019


小朋友怕水?

夾硬嚟會令小朋友越來越驚,搵著個無經驗無愛心的游泳教練,隨時令 貴子弟的游泳生涯「玩完」!

小朋友「扭計」、「去廁所」、「想返屋企」,同真係怕水,教練一定要識得分。

我們的教練有愛心又細心,更有專業的方法了解小朋友怕水的原因,從而對症下藥,令小朋友愉快學習。

游泳課程學啲乜?

仲用浮腰水袖?當然一對二以上的游泳班,安全措施要做足。但我們是一對二游泳班,小朋友靠自己技術水中閉氣、呼氣、飄浮、踼腳,自己識游先至係王道!

自由式容易學,學游水,Yo 使乜驚呀!

要學游水盡快行動

歡迎 WhatsApp 簡 Sir 6090 5790 查詢及留位,或到【1對2幼兒游泳班】專頁遞交申請。

下個星期就開班啦,你仲唔快啲拿拿林報名參加?

#暑期游泳班 #游泳班 #兒童游泳班 #幼兒游泳班 #小組習泳 #泳隊訓練 #小班教學 #何文田游泳池