secret

觀塘 親子游泳班 免費試堂日

細細聲講你知,6月3日是我們的BB 親子游泳班的免費試堂日。這不是新鮮事,很多家長都已經搶先報名,那為何今天要和大家說?因為有壞消息:大環山和何文田6月3日都已經全部爆滿。還有好消息:觀塘 親子游泳班 還尚餘少量學額。


黃埔體育會 BB 親子游泳班 合適6個月-36個月的小朋友參加。透過遊戲形式教授閉氣、浮身、打水及踢腳,克服畏水心理,循序漸進,適合未懂泳術或初學參加。

觀塘游泳池 親子游泳班

  • KT-Su-1000G6:藍田游泳池 星期日 10:00-11:00 【開課日期:6月3日】

唔需要你 like Facebook (當然你 like 我哋好歡迎),唔需要幫我哋買嘢,老老實實真材實料親子游泳班免費試堂日!

唔係幾十蚊堂 30分鐘求求其,真正60分鐘足夠時間慢慢做,口碑最強親子游泳班!

免費試堂只做一天,絕不加場!

暑假活動2018,又點少得游水?現 觀塘游泳池 親子游泳班 尚餘少量學額,有興趣的朋友請馬上報名


一位家長/親屬須陪同小朋友一起下水上課,家屬無需懂泳術

嬰幼兒游泳課程學員必須穿著 “游泳專用尿片” 及自備嬰幼兒泳衣

學費並不包括泳池入場費