將軍澳的朋友 多謝你的耐心 我們來教你游泳吧

討厭小朋友參加一大班人的游泳班,教練兼顧不來,同學水準參差,小朋友學極唔識進度慢過龜?想小朋友參加私人游泳班,價錢又太貴,教練質素又無保證,大人小朋友你眼望我眼,小朋友上幾堂就唔想再學?

每年都有無數的查詢問我哋有冇開將軍澳的游泳班,今年有好消息告訴大家,黃埔體育會1對2幼兒游泳班登陸將軍澳!還有一個好消息…

將軍澳游泳班免費試堂

就是我們為了讓將軍澳的朋友可以感受我們優質的游泳教學,我們即將舉行免費試堂。係,你無聽錯,係「免費試堂」!

咁破天荒的行動,以前沒有在黃埔體育會出現過。今年試吓,亦唔知嚟緊仲有冇。

有興趣的朋友,留電郵報名參加。

我要參加將軍澳游泳班試堂

Update: 將軍澳兒童游泳班已正式推出,請大家正式報名參加!

 

快人一步,先報為快!快啲動手!


後記:

本來這篇消息是過年後,甚至是三月頭才推出的。但神推鬼甕之下,竟然提早於2月5日發佈了。

年又未過,天氣仲咁凍,可能大家報試學的意欲都比較低。

不過既然發佈,就由他吧。反正這是一個內部的 Pre-lanuch。不過下一次有免費試堂的詳情,就一定會 Pre-launch 的朋友率先知道,所以如果大家唔想執輸,就要將電郵填入表格,免費試堂的詳情就會率先電郵給您!


後記:

將軍澳兒童游泳班 免費試堂 已正式完成!

將軍澳各式游泳班已正式推出,請大家正式報名參加